Tarptautinė kompanija „Philip Morris International“ 2016 m. įsipareigojo kurti ateitį be cigarečių dūmų. Nuo tada ji nuosekliai įgyvendina transformaciją, o savo poveikio rodiklius bei į ateitį orientuotus sprendimus kasmet skelbia kompanijos Integruotoje ataskaitoje, kurioje taip pat akcentuojamos reikšmingiausios bendrovės tvarumo temos.

Šiemet PMI paskelbė savo trečiąją metinę 2021 m. Integruotąją ataskaitą, kurioje pristatomi bendrovės veiklos rezultatai ir nauja tvarumo strategija. Ataskaitoje pateikiamas naujausias Tikslo pareiškimas (EN: Statement of Purpose), nauja aplinkos, socialinė ir valdymo (ESG) sistema ir išsami informacija apie PMI siekius, veiklos rezultatus, valdymą ir vertės kūrimo modelį. Ataskaitos turinys pagrįstas išsamiu 2021 metais atliktu Tvarumo reikšmingumo vertinimu.  

PMI yra tvirtai įsitikinusi, kad tvarumo strategija yra neatsiejama nuo bendrovės strategijos, o ESG klausimai – nuo verslo klausimų.

„Tvarumas ir verslo našumas yra tarpusavyje susiję ir vienas kitą sustiprina. Mūsų veiksmai – pagrįsti duomenimis, mokslu ir faktais – kalba garsiau nei žodžiai. Mes suprantame, kad mūsų verslas turi tapti veiksmingų alternatyvų kūrėju tiems suaugusiems rūkaliams, kurie kitu atveju ir toliau rūkytų įprastas cigaretes“, – sakė PMI vadovas Jacekas Olczakas.

PMI išplėtė savo socialinį, žmogiškąjį, intelektinį ir gamybinį kapitalą tokiu būdu, kuris leido įmonei dar drąsiau siekti savo ambicijų – perkeldamas savo ilgalaikį tikslą nuo mažesnės žalos prie siekio sukurti ateitį be cigarečių dūmų bei tapti gyvenimo būdo, sveikatingumo ir sveikatos priežiūros įmone.

„Tam, kad to pasiektume, didžiausią svarbą teikiame vartotojui bei esame technologijų, mokslo bei inovacijų priešakyje. Žvelgdami į ilgalaikę perspektyvą, plečiame verslą ne tik tabako ir nikotino srityse, bet ir pavyzdžiui, sveikatingumo bei sveikatos priežiūros srityse,“ –  papildė Jacekas Olczakas.

Daugiau informacijos apie tvarumą teikiama PMI svetainėje.

Panašūs įrašai