Mykolo Romerio universitetas kviečia pradėti teisės LL.M studijas.

Teisės LL.M studijos – unikalus ir pakankamai naujas studijų formatas, skirtas teisės srities praktikams, norintiems pagilinti profesines kompetencijas, susipažinti su naujausiomis tendencijomis.  

Vienas iš pagrindinių tokių studijų išskirtinumų – specializacija.  Mykolo Romerio universiteto Teisės mokykla siūlo net penkias skirtingų teisės sričių Teisės LL.M. studijų programas ne tik lietuvių, bet ir  anglų kalbomis: lietuvių – Viešųjų pirkimų teisės LL.M., Darbo teisės LL.M., Sveikatos teisės LL.M.; anglų – Mediacijos LL.M. (anglų k.), Teisės ir technologijų (LegalTech) LL.M. (anglų k.).

Kam skirtos šios Teisės LL.M studijos? Pirmiausia – skirtingų teisės sričių praktikams, jau sukaupusiems darbo patirties ir norintiems per gana trumpą laiką pagilinti praktines žinias, susipažinti su naujausiomis tendencijomis ir aktualijomis.

Praktikams pritaikytas ne tik studijų turinys, bet ir studijų formatas. Studijų trukmė – tik 1 metai, o vietoje magistro baigiamojo darbo studijuojantys turės išlaikyti baigiamąjį egzaminą. Šio formato studijos labiau orientuotos ne į teorinį, bet į patyriminį mokymąsi.

Daugiau informacijos ir studijų programas rasite čia. 

Panašūs įrašai