Projekto įgyvendinimo laikotarpis: 2015 m. spalio 8 d. – 2018 m. kovo 31 d.
Projekto kodas: Nr. 03.2.1-LVPA-K-801-01-0011

Projekto tikslas – didinti Lietuvos įmonių tarptautinį konkurencingumą, padedant įmonėms skverbtis į naujas rinkas ir plečiant bendradarbiavimo apimtis esamose. Projektas įgalino Lietuvos įmones ieškoti naujų, neatrastų eksporto krypčių.

Lietuvos verslo konfederacija (toliau – LVK) dalyvavo Europos Sąjungos struktūrinių fondų investicijomis finansuojamoje priemonėje „NAUJOS GALIMYBĖS LT“, skirtoje plėsti labai mažų, mažų ir vidutinių gamybos ir paslaugų įmonių rinkas bei padėti joms ieškoti naujų rinkų ir įgyvendino projektą „SVV įmonių tarptautinio bendradarbiavimo galimybių vystymas (SVV-TIP)“.

LVK organizavo įmonių produkcijos pristatymą parodose ir verslo misijas. Geografija neapsiribojo vien tik Europos valstybėmis – buvo keliaujama ir į perspektyviausias kitų regionų šalis, pasižyminčias besivystančioms ekonomikoms būdingu sparčiu augimu ir naujų produktų bei paslaugų paklausa.

Daugiau apie projektą „SVV įmonių tarptautinio bendradarbiavimo galimybių vystymas (SVV-TIP)“ ir jo priemonę „NAUJOS GALIMYBĖS LT“: lankstinukas

Panašūs įrašai